Om oss

Vi på Made By M&M i Torsby hjälper dig att framhäva det bästa i just ditt utseende, genom bland annat klippning, färgning, slingning och permanent. Vi utför även extensions, bal & brud uppsättningar samt färgning av fransar och bryn. För din hårvård erbjuds produkter av ledande varumärken.

Företaget Made By M&M AB öppnades hösten 2016 av Michaela Lundell och Maria Olsson. Vi kombinerar kunskap med omtanke och är alltid noggranna med att lyssna på våra kunders önskemål. Känner du att du inte trivs med något så är du ALLTID välkommen tillbaka för att rätta till det.

Michaela Lundell

Gesäll- och mästarutbildad för dam, barn och herr. Bor i villa i Oleby, Torsby. Förutom jobbet som frisör är hennes stora passion djur. Hemma på gården finns det hästar, hundar och katter. Har tidigare jobbat som djursjukvårdare på smådjurskliniken i Torsby. 2007 kände Michaela för en förändring och började studera på Göteborgs Frisörskola. Våren 2008 köpte hon Salong Dominique. I december 2016 startades salongen Made By M&M av Michaela och Maria.

Maria Olsson

Gesäll- och mästarutbildad för dam, barn och herr. Bor i villa i Torsby med tre barn. 2009 gick hon ett år på Svenska Frisörskolan i Trollhättan. Maria har jobbat på flera salonger i Torsby, bland annat hos Aina på IA-salongen. I december 2016 startades salongen Made By M&M av Michaela och Maria.